Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ







Δομάζος: «Να βγει νόμος για κακούργημα»!

 

Χειμαρρώδης» με τα έκτροπα που συνέβησαν στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο sday.gr ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», Μίμης Δομάζος!
Συνέντευξη στον Παναγιώτη Σεμερτζίδη
«Έπρεπε να  υπάρχει νόμος, ο διαιτητής αυτός να πάει στον εισαγγελέα και να τιμωρηθεί με κακούργημα. Όχι πλημμέλημα, κακούργημα! Δεν είναι μόνο το γκολ που ακύρωσε, το τέρμα του Τζεμπούρ που μέτρησε λανθασμένα κατά τη γνώμη μου. Ο Κατσουράνης καλυπτόταν από τέσσερις παίκτες, ενώ του Τζεμπούρ επηρέαζε καθαρά τη φάση ο Πάντελιτς. Όσο για τα επεισόδια μετά το ματς, με την είσοδο των φιλάθλων του Ολυμπιακού και το ξύλο που έφαγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αποδεικνύει την αλητεία των γηπέδων. Αυτό πρέπει να το λάβουν όλοι υπ’ όψιν τους», τόνισε αρχικά στο sday.gr ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» και συνέχισε αναφερόμενος στον αγωνιστικό χαρακτήρα της ομάδας του:
«Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, καλύτερους παίκτες παρά την απόσταση των δέκα βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες. Αν είναι, όμως, ο Ολυμπιακός να πάρει έτσι το πρωτάθλημα, ας το πάρει. Εμείς θα καθόμαστε και θα γελάμε μαζί του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
Ερωτηθείς στη συνέχεια για τον εκνευρισμό του Τζιμπρίλ Σισέ και την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν, απάντησε: «Ο παίκτης αυτός αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην καριέρα του, σε άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν έχει συναντήσει τέτοιες καταστάσεις. Αυτά που συνέβησαν χθες πολύ απλά θα κάνει τους άλλους μεγάλους παίκτες να μην έρχονται πλέον στην Ελλάδα. Από σήμερα θα γράφουν στο εξωτερικό όσα έγιναν και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα δυσφημιστεί».
Καταλήγοντας, ο κ. Δομάζος ξεκαθάρισε πως: «Δεν νομίζω αυτά που τράβηξαν οι παίκτες και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» να συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αν θυμάμαι καλά, ο κ. Μαρινάκης είχε κάτσει στα επίσημα, παρακολούθησε το παιχνίδι και δεν έγινε τίποτα. Αμέσως μετά τη νίκη, η οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν, αλλά δεν μπήκαν στο γήπεδο να χτυπήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτά είναι πρωτάκουστα, δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως δεν θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντρέπομαι ως παλαιός παίκτης να βλέπω αυτά τα αίσχη, όπως ντρέπομαι και για τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο, όπως ο κ. Μητρόπουλος, να κάνουν τσαμπουκάδες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου